lördag 21 maj 2011
Rabarberpaj med marängtäcke
Pajdegen:
2,5dl vetemjöl
0,5dl kokos
150g smör
2msk florsockerGör degen. Låt vila i kylen ca.10min.
Tryck ut i form med löstagbar kant, gärna
någon centimeter upp på kanten. Nagga.
Grädda 200grader i 5min.
Fyllning:
500g rabarber
1dl strösocker
1msk potatismjölBlanda fyllningen häll i det förgräddade
pajskalet, grädda ytterligare ca.15min.
Maräng:
Vispa 4äggvitor hårt.
Tillsätt 1,5dl strösockerBred marängen över pajen. Grädda tills den
fått fin färg.Sänk till i 150 grader.....
Detta underbara recept o bild hittade jag hos http://arstidensbasta.blogspot.com/
Etiketter:
Efterätt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar