Ingredienser
500 g kycklinginnerfilé
1 tsk salt
Glaze:
2 msk Smör-&rapsolja
1 tsk kinesisk soja
1 tsk spiskummin
½ citron, rivet skal
1 tsk chiliflakes
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk salt
Glaze:
2 msk Smör-&rapsolja
1 tsk kinesisk soja
1 tsk spiskummin
½ citron, rivet skal
1 tsk chiliflakes
1 pressad vitlöksklyfta
Gör så här
Salta och stek filéerna runt om i smör-&rapsolja ca 5 min. Låt kallna.
Rör ihop glazen och blanda med kycklingen.
Trä upp på blötlagda träspett.
Värm dem på grillen ca 5 min.
Servera med Turkisk pastasallad
Rör ihop glazen och blanda med kycklingen.
Trä upp på blötlagda träspett.
Värm dem på grillen ca 5 min.
Servera med Turkisk pastasallad
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar